bæredygtig afgræsning og naturpleje
  • Bæredygtig afgræsning og naturpleje fra Rent a Cow

Afgræsning med kvæg - indlysende valg for miljø og pengepung

Rent A Cow tilbyder et alternativ til det traditionelle hold af de mange grønne områder, der ligger i forbindelse med private virksomheder, hos kommuner og regioner.

Bæredygtig naturpleje af grønne arealer

Køer til afgræsning er naturpleje og god dyrevelfærd

I stedet for miljøbelastende, støjende havetraktorer eller græsslåmaskiner kan virksomheden vælge at omlægge græsarealerne til hyggelige kvægfolde, der med tiden bliver til naturskønne, harmoniske enge med en mangfoldighed af blomster og insekter. De grønne arealer vil være til glæde for både virksomheden og omgivelserne, hvor de vil skabe rolige afstressende åndehuller. Og samtidig vil der med Rent A Cow’s løsning, skabes en ny nytteværdi af ellers tomme arealer.

Flere fordele

For samtidig signalerer virksomheden til medarbejdere, interessenter og omverdenen, at de har en positiv holdning til bæredygtighed og ikke mindst dyrevelfærd. En løsning med Rent A Cow betyder, at mere kvæg kommer ud af staldene og på græs. De slipper for livet i en produktionsstald og får i stedet et værdigt liv.

Kvalitetskød til yderst rimelig pris

Udover de naturskønne arealer, bæredygtighed og høj dyrevelfærd, produceres samtidig et topklasses kødprodukt, som vi tilbyder til en yderst rimelig indkøbspris. Kødet kan anvendes i kantinen eller som medarbejder køb. Der er mange uligheder, og vi rådgiver gerne herom.

Er græssende kvæg noget for jer?

Hvis tanken om græssende kvæg på de grønne arealer omkring virksomheden kunne være en løsning for Jer, er næste skridt meget enkelt. Vi tilbyder nemlig en totalløsning, hvor alt varetages af os.

Vi leverer

  • Kvæg til afgræsning af jeres arealer
  • Professionel indhegning af arealet
  • Tilkobling til vand
  • Opsætning af læskur, hvis ønsket
  • Løbende tilsyn og håndtering af kvæget med fagmænd
  • Tilknyttet dyrlæge
  • Transport og indfangning af kvæget

Kontakt Rent a Cow for at høre mere om jeres muligheder med bæredygtig afgræsning

Køb kød fra dansk naturkvæg her